Układanie Kostki Brukowej Bydgoszcz Brukarstwo Brukarz Usługi Brukarskie w Bydgoszczy Firma Brukarska Kostka Brukowa Układanie Kostki Granitowej Bruku Polbruku Płyt Ażurowych Brukarze

Usługi Brukarskie Piła

Opinie Naszych Klientów

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów

Bruk

26 kwietnia 2021

Jestem zadowolony z usług. Usługa brukarska wykonana dokładnie i perfekcyjnie

Łukasz

Taras

19 lutego 2021

Zawsze marzył mi się piękny taras i dzięki wam spełniłam swoje marzenie! Serdecznie polecam każdemu kto chciałby upiększyć swój dom czy ogród. Znają się na rzeczy i potrafią stworzyć coś pięknego, a na dodatek solidnego. Teraz większość dni przesiaduję na tarasie i nie potrafię od niego odejść. Pozdrawiam!

Dorota

Budowa parkingu

9 lutego 2021

Serdecznie dziękuję za zbudowany parking. Tanio, szybko i dobrze

Janusz

Usługi ziemne

28 listopada 2020

Bardzo dobry operator koparki

Paweł

Dobra firma

13 listopada 2020

Solidna firma, uczciwi, nie zmieniają założonego planu bez konsultacji z właścicielem

Renata

Opinia

21 sierpnia 2020

Polecam

Barbara

Dobry brukarz

25 lipca 2020

Polecam roboty brukarskie, robota wykonana solidnie i w rozsądnej cenie. Nie mam zastrzeżeń do wykonanej pracy.

Władek

Dobre usługi

3 lipca 2020

Rzetelny i dokładny brukarz. Polecam 🙂

Tadeusz

Opinia

16 kwietnia 2020

Terminowość bardzo dobra, bez zastrzeżeń 😀

Magdalena

Polecam

7 marca 2020

Po podjeździe zrobionym u mnie będę polecał. Firma konkretna, mają sprzęt i wiedzą co robią

Kamil

Budowa podjazdu

19 listopada 2019

Wspaniała firma brukarska. Jestem zadowolony z ilości pracy którą włożyliście do mojego podjazdu. Dom od razu lepiej się prezentuje. Przystępna cena, fachowe wykonanie i bardzo mili ludzie. Gdybym kolejny raz miał budować z kostki brukowej to na pewno się do was odezwę.

Maciej

Świetny fachowiec.

15 października 2019

Świetny fachowiec w dobrej cenie

Kamila

Chodnik

27 września 2019

Kostka brukowa wyszla ladnie a wszystko zostalo wykonane estetycznie

Bożena

Gorąco polecam

9 sierpnia 2019

Świetna komunikacja, rzetelne informacje o postępach prac, dobrze wykonana praca i terminowość. Firma zdecydowanie do polecenia.

Zbyszek

Tani dobry brukarz

25 lipca 2019

Dzięki podpowiedziom rozwiązań zaoszczędziłem trochę pieniędzy. Zdecydowanie polecam.

Mirosław

Brukarz

27 czerwca 2019

Jestem zadowolony z usług tej firmy, jakość wykonania bez zastrzeżeń i sympatyczny zespół

Bartosz

dobry brukarz

15 czerwca 2019

sumienne wykonanie. jestem zadowolony na 100% gorąco polecam .

Borys

Chodnik

9 maja 2019

Profesjonalnie wykonana usługa posiadają maszyny co zapewniło szybkie wykonanie usługi. bez żadnych problemów. doradztwo i cierpliwość

Marcel

Odpowiedni brukarz

27 kwietnia 2019

Bez zastrzeżeń, Maciej

Maciej

Kostka brukowa

4 kwietnia 2019

Nie ma drugiej tak porzadnej firmy w pile. Polecam wszystkim, ktorym zalezy na efekcie wykonanych prac.

Jolanta

Polecam

21 marca 2019

Bardzo pomocny i pracowity brukarz . Polecam gorąco.

Karol

Polecam

9 listopada 2018

Bardzo dobra firma wszystko zrobione bez problemu .

Marek

Jestem zadowolony

19 sierpnia 2018

Praca wykonana w terminie i zgodnie z projektem

Kamil

Podjazd

21 czerwca 2018

Jestem zadowolony z waszych usług

Grzegorz

Najlepszy brukarz w Pile

12 czerwca 2018

Fachowe i solidne wykonanie w dobrej cenie. Poleciłem już was znajomym. Naprawdę dobra robota, dom i ogród wyglądają jak nowe, a rodzina jest szczęśliwa jak nigdy. W przyszłości na pewno się do was jeszcze zwrócę, planuję postawić taras i z chęcią skorzystam z płytek marmurowych.

Andrzej

Polecam

17 maja 2018

Mistrzowie od kostki brukowej, dobrze zgrana ekipa

Roman

Brukarz

8 września 2017

Firma godna polecenia.

Dominik

Dobry brukarz w Pile

22 czerwca 2017

Kostka brukowa świetnie wykonana, prace wykonane solidnie, zadbali praktycznie o wszystko

Sebastian

Brukarz

9 maja 2017

Kostka pięknie ułożona na podwórku. Nie mam co do tej firmy uwag. Polecam.

Krzysztof

brukarz

12 lutego 2017

bardzo ladne i artystyczne ulozenie kostki brukowej

Jolanta